
Je to príjemné miesto, kde si môže človek oddýchnuť v akomkoľvek počasí, ktoré je zaliate prirodzeným svetlom. Zároveň ponúka scenériu pekného dvora alebo záhrady. Toto moderné riešenie je veľmi obľúbené. Hodí sa však aj k podnikom, barom či reštauráciám?
Chcem zimnú záhradu
Ako využiť zimnú záhradu v reštauráciách, baroch, vinárňach či na kolibách
Hoci sú stravovacie podniky v prvom rade miestom kulinárskeho zážitku, často krát o ich návštevnosti rozhoduje vzhľad priestorov, ktorý dotvára celkovú atmosféru. Aké výhody prináša dostavba zimnej záhrady? V prvom rade je to zväčšenie kapacity, čo prináša možnosť obsluhy väčšieho počtu návštevníkov. Zároveň si môžu klienti vybrať a sami sa rozhodnúť, kde sa chcú najesť či vychutnať si pohár vína alebo príjemne vychladeného čapovaného piva.
Určite to ocenia predovšetkým počas horúcich letných dní. Vďaka zimnej záhrade sú návštevníci chránení pred slnkom, ale zároveň sú na vzduchu a v prípade zmeny počasia sa dá rýchlo vytvoriť úplne kryté sedenie, ktorá je možné v prípade inštalovaného vyhrievania plne využívať aj v chladných mesiacoch.
Zároveň nepredstavujú uzavretý priestor s minimom denného svetla a malými okienkami, ale zákazníci sa môžu pokochať pohľadom na mesto alebo prírodu.
Aby aj zimná záhrada ladila s duchom podniku
Vhodne zvolený dizajn môže urobiť z reštaurácie alebo podniku úplne iné miesto. Odborníci dokážu vytvoriť individuálne projekty šité na mieru a presne podľa prianí zákazníka. Výber používaného materiálu zimnej záhrady záleží od toho, v akom štýle je vystavaný podnik.
Na trhu existuje niekoľko možností na použité materiály a vzhľad zimnej záhrady, ktorá vyčarí z podniku vyhľadávané miesto stretnutí a zvýši jeho obľúbenosť.